perjantai 8. maaliskuuta 2013

Bailamama Dance

Kuntomaailman Bailamama Women -tuntien ohjelma on vaihtunut hiihtolomaviikolla. Kaikilla Bailamamatunneilla vaihtuvat ohjelmat kolmen kuukauden välein, ja uusi ohjelma kulkee nimellä Dance.

Ohjelmasta riippumatta Bailamamatunnin runko on aina samankaltainen, joten jotain tuttua on tässä uudessakin. Tunti lähtee liikkeelle herättelyllä, jatkuu tanssillisen alkuverryttelyn kautta tasapaino- eli Balance-osioon, kulkee lihaskunnollisen Slow-osion kautta loppulämmittelyyn, Bailarinkibiisiin, rintarangan liikkuvuusharjoitukseen ja rauhallisiin pitkiin venyttelyihin.

Kevään kunniaksi Dance-teemassa on ihanan raikkaita tunnelmia, paluuta 50-luvun amerikkalaisiin laivastotunnelmiin (kevätsiivousta unohtamatta), ja päästäänpä tunnilla tällä kertaa myös viheltämäänkin. Tärkein kantava teema jokaisella Bailamamatunnilla on kuitenkin lantionpohjan lihaksisto, jota muistetaan pitkin tuntia, ja jonka treenaukseen keskitytään lihaskunnollisessa Slow-osiossa ihan erikseen.

Alkuverryttelyosiosta löytyy keväiseen teemaan mahtavasti istuva Christina Aguileran Candyman-biisi, joka on hauskasti hengästyttävä, riemastuttavan keimaileva ja ihanasti twistaava.



Venyttelyosio tunnin lopussa on tällä kertaa pyhitetty klassikoille. Ihanan pitkät, rauhalliset venytykset tuovat lempeän lopetuksen railakkaalle tunnille.



Uuteen ohjelmaan pääsee tutustumaan viikkotunneillamme, joita löytyy sekä Torikeskuksesta että Ahjokeskuksestakin. Kevään tunnit löydät seuraavasti:

ti-aamuisin klo 9.30-10.25 Torikeskuksen Vivianissa
ke-iltaisin klo 18.30-19.25 Vivianissa, ja
to-iltaisin klo 18.45-19.40 Ahjokeskuksessa

Lisäksi nyt viikolla 10, naistenpäiväviikolla, pääsee Bailamamaan ja Dance-ohjelmaan tutustumaan myös Torikeskuksessa lauantain 9.3. naistenpäivän avoimissa ovissa klo 14-15. Avoimet ovet ovat avoimet kaikille, niin Kuntomaailman asiakkaille kuin muillekin, ja Vivianin tuntitarjontaan pääsee tutustumaan klo 10-16.



Lantionpohjan lihaksistosta puhutaan myös lauantaina; klo 13.30-14 ennen Bailamamatuntia. Tervetuloa kuulemaan miksi lantionpohjan lihakset ovat tärkeät, mihin niitä tarvitaan ja kuinka ja milloin niitä kannattaa treenata.

Nähdään tunneilla!
-Anne-Marika ja Annika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti