keskiviikko 1. elokuuta 2012

Ajattelitko aloittaa kuntoilun syksyllä?


Moikka!

Kynän varressa raapustelee tänään Kirsi. Vaikka kesää on vielä jäljellä, on syksy jo ajatuksissa. Mulle syksy on aina ollut jonkin uuden harrastuksen aloittamisen aikaa. Välillä harrastukset jäävät hetken villitykseksi, mutta välillä ne kestävät pidempään. Olen vuosien varrella kokeillut astanga-joogaa, capoeiraa, potkunyrkkeilyä, mutta mikään näistä ei ole jäänyt pysyvästi liikuntavalikoimaani.

Mutta jotkut lajit säilyvät vuodesta toiseen. Olen intohimoinen ryhmäliikkuja, ja olen käynyt erilaisilla ryhmäliikuntatunneilla 13-vuotiaasta saakka. Rakkaasta harrastuksesta tuli ammatti, jota en haluaisi vaihtaa mihinkään muuhun! :) Toinen, mikä on säilynyt valikoimassani jo usean vuoden ajan, on tanssi. Läksin kahdeksan vuotta sitten ensimmäisen kerran afrotanssitunnille, ja odotan taas innolla kesätauon jälkeen parin viikon päästä alkavia tanssitunteja. Viime syksynä päätin kokeilla parisalsaa, ja aion jatkaa sitä tänäkin syksynä.

Mutta mitä uutta keksisin tälle syksylle? Olen haaveillut jo useamman vuoden ajan valokuvauskurssista, piirustuskurssista, tai monen vuoden tauon jälkeen huilutunneista. Jospa siis täydentäisin tänä syksynä harrastusvalikoimaani jollain muulla kuin liikunnalla. Liikuntaa tietenkään unohtamatta. :)

Jos sinua puree liikuntakärpänen, niin tervetuloa hikoilemaan kanssani Kuntomaailmaan! Meillä on uusille kuntoilijoille elokuun ajan hyvä tarjous: 4 kuukautta puoleen hintaan! (...eli saat siis neljän kuukauden kuntoilut -50%. Tarjous koskee palvelupaketteja.)
Lisätietoa tarjouksesta: http://www.kuntomaailma.fi/kampanjat/

Laitetaanko yhdessä vatsalihakset tänä syksynä kuntoon? :)


 Terkuin, Kirsi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti