tiistai 31. heinäkuuta 2012

Syksyn uusia ryhmäliikuntatunteja

Heippa!

Jee, syksy tuo tullessaan uusia tuulia ryhmäliikuntatunneillemme. Tsekkaa, mitä on tiedossa... :)

Les Mills SH’BAM™


Mikä se on?

SH’BAM™ on 45 minuutin pituinen tanssitunti, jossa niin aloittelijat kuin edistyneemmätkin voivat irrotella eri tanssityylien kuten streetin, jazzin ja discon parissa. Tunti koostuu 12 kappaleesta, joissa kussakin on oma helppo koreografiansa. Tunnin musiikkina soivat listaykköset ja coolit klubien hitit, joita täydentävät vanhat klassikkokappaleet ja latinorytmit. Yksinkertaista, mutta hauskaa ja tehokasta!

Miten SH’BAM™ eroaa Zumbasta?

SH’BAM™-tunneilla on erilaisia musiikki- ja tanssityylejä, kun Zumbassa jamitellaan pääasiallisesti lattareiden tahtiin ja askeleet pohjautuvat latinalaistansseihin.


Kenelle SH’BAM™ sopii?

Kaikille, jotka haluavat fiilistellä, irrotella, bailata, ja kohottaa kuntoa hauskalla tavalla!


Miten tunnille tulee varustautua?

Tarvitset rennot liikuntavaatteet, joilla on hyvä jamitella, tanssilliseen jumppaan soveltuvat kengät, juomapullon ja hikipyyhkeen.



”Come as you are, leave as a star!”

Tsekkaa video:



BAILAMAMA® WOMEN


Mikä se on?

Bailamama® Women on 55 minuutin mittainen, monipuolinen jumppatunti, joka sopii kaikille naisille ikään katsomatta. Hauskat ja helpot koreografiat, lihaskunto-osuus, jossa keskitytään erityisesti lantionpohjalihaksiin, sekä kehon kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisääminen ja ylläpitäminen ovat tämän tunnin keskeisiä tavoitteita. Tunnilla eletään hetkessä, iloitaan ja bailataan! Yhdessä liikkumisen ilo saa suorituskyvyn aivan uudelle tasolle ja energian virtaamaan.

Kenelle Bailamama® Women -tunti sopii?

Tunti sopii kaikille naisille, paitsi ei raskaana oleville. Raskauden jälkeen tunnille suositellaan tulevan jälkitarkastuksen jälkeen. 

Miten tunnille tulee varustautua?

Tarvitset rennot liikuntavaatteet, sisäliikuntakengät, juomapullon ja hikipyyhkeen.


FUNCTIONAL TRAINING


Mikä se on?

Functional Training on 30 minuutin mittainen toiminnallinen harjoitus, joka kehittää lihaskuntoa, kehonhallintaa, liikkuvuutta ja kestävyyttä. Functional Training –harjoitus on tehokas treeni lyhyessä ajassa! Toiminnallisen harjoittelun keskeinen periaate on, että yksi liike harjoittaa samaan aikaan monia eri lihaksia. Toiminnalliset harjoitteet aktivoivat pinnallisten lihasten lisäksi myös tärkeitä asentoa, ryhtiä ja tasapainoa ylläpitäviä syviä lihaksia.

Kenelle Functional Training sopii?

Funktionaalinen eli toiminnallinen harjoittelu sopii kaikille. Yhdistelmäliikkeet sopivat treeniinsä haastetta hakevalle, kiireiselle kuntoilijalle, ja tehokkuutensa vuoksi myös painonpudottajalle ja kiinteyttäjälle

Miten tunnille tulee varustautua?

Tarvitset rennot liikuntavaatteet, sisäliikuntakengät, juomapullon ja hikipyyhkeen.


Kaikkea kivaa on siis tiedossa! :)


2 kommenttia:

  1. Eikö tuota Functional Trainingia olekaan tulossa syksyn lukariin kun niin sitä jo odottelin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hups, kysymys jäänyt huomaamatta! Ja Functional Training on lukkarissa! Tänään pääsee testaamaan ekan kerran Torikeskuksen toimipisteessä klo 15.55! :)

      Poista