keskiviikko 8. elokuuta 2012

Oletko kesäkisan voittaja?



Heippa!

Näppäimistön ääressä taas Kirsi. Miten teidän kesäliikunnat ovat sujuneet? Toivottavasti olette malttaneet pitää kuntoa yllä kesälläkin, niin kroppa ei koe shokkia totaalisen kesätauon jälkeen. Itse himmailin viiden viikon lomani aikana, ja kun viime viikolla jumpat alkoivat kunnon rytinällä, oli kroppa kovilla. Reidet, pakarat, pohkeet ja jalkapohjat huusivat kilpaa, ja rappusia tulin alas kuin raihnainen vanhus. Että silleen. =D

Kuntomaailma pyrkii kannustamaan asiakkaitaan liikkumaan myös kesällä, ja siksi meillä onkin jo muutaman vuoden ajan järjestetty erittäin suosittu kesäkisa. Kisassa kannustetaan kuntoilemaan touko-, kesä- ja heinäkuun ajan yhtensä 20 kertaa, eli ei paha! Mutta näin kunto pysyy yllä kesälläkin. 

Mahtavat Kesäkisa 2012 -palkinnot jaetaan perjantaina!
Nyt on aika palkita tämän vuoden voittajat – jes! Oletko sinä yksi heistä? Jos osallistuit kisaan, niin tsekkaapa äkkiä sähköpostisi, sillä kaikille kesäkisan onnistuneesti suorittaneille on lähtenyt viime viikolla mukavaa postia. Palkinnot jaetaan ylihuomenna eli pe 10.8. klo 17.00  Hippoksen pesäpallostadionilla järjestettävässä tilaisuudessa Kirittärien ensimmäisen playoff-kotiottelun yhteydessä. Tarjolla siis jännittäviä hetkiä!

Onnea kaikille onnistujille! Toivottavasti onnetar suosii arvonnoissa! :)

Terkuin, Kirsi

PS. Lisätietoa voit lukea täältä: http://www.kuntomaailma.fi/asiakaskirjeet/


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti