maanantai 20. elokuuta 2012

Avoimet ovet Kuntomaailmassa la 1.9.2012!


Moi!

SH’BAM®, BailaMama®, IISEE, BODYPUMP®, BODYBALANCE®... Kun saa ensimmäistä kertaa käteensä ryhmäliikuntatuntiaikataulun, voi pää olla pyörällä. Mitä ihmettä nuo kaikki pitävät sisällään? Ehkä myös mietityttää, mille tunnille uskaltaisi osallistua, kun nimet kuulostavat niin hienoilta ja hankalilta. Nyt on mahdollisuus päästä tutustumaan laajaan kirjoon erilaisia ryhmäliikuntatunteja, kun Kuntomaailma järjestää la 1.9.2012 Kuntomaailman Ahjokeskuksessa syksyn Kick Start –päivän



Järjestämme ryhmäliikuntatunneista 20 minuutin mittaiset demot, ja sinulla on mahdollisuus tulla kokeilemaan yhtä, kahta, tai vaikka kaikkia eri yhdeksää tuntia, jotka järjestetään klo 10-14 välillä. Uusille kuntoilijoille lyhyet näytetunnit ovat oiva tapa tutustua ryhmäliikuntatunteihin, ja veikkaanpa, että vanhat konkaritkaan eivät ole ehtineet kahlata kaikkia tunteja läpi, joten nyt kannattaa kokeilla tuntia, jolle et ole kenties aikaisemmin vielä uskaltautunut! 

Päivän ryhmäliikuntakattaus on seuraavanlainen: 

Ovet avoinna, tervetuloa klo 9.30 alkaen

10.00  IISEE (sisäpyöräilytunti) / Niina
10.20 BODYPUMP® / Niina
10.40 BODYBALANCE® / Niina
11.00 tauko
11.10 Jooga / Annika
11.40 BailaMama® Women / Annika Uutuustunti!!!
12.00 tauko
12.10 Kiinteytys / Iida
12.30 BODYPUMP® / Iida
12.50 Venyttely / Iida
13.10 tauko
13.15 SH’BAM® / Viivi ja Marianne Uutuustunti!!!

14.00 Päivä päättyy

Tunneista viimeinen, eli syksyn uutuustuntimme SH’BAM® on kestoltaan 45 minuuttia, mutta muut tunnit ovat kestoltaan noin 20 minuuttia.
Eikä tässä vielä kaikki. Myös kuntosali vapaasti käytettävissä koko päivän ajan, ja kehonkoostumusmittaukseen pääset koko päivän ajan vain 10 eurolla!  
Jos olet kiinnostunut Personal Trainingistä, kannattaa myös piipahtaa paikan päällä. Kiinnostuneille on tarjolla PT-suunnittelua koko päivän ajan.

Lisäksi tarjolla on pientä purtavaa, sekä tuote-esittelyjä. Ota lapset mukaan: lapsiparkki on avoinna klo 10-14!

Nähdään avoimissa ovissa!

Terveisin, Kuntomaailman väki

PS. Jos olet Kuntomaailman asiakas, niin huomioithan, että tapahtumapäivän tunnit korvaavat lukujärjestyksen normaalit tunnit. Tervetuloa ”jumppamaraoniin”! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti