torstai 3. toukokuuta 2012

Bloggaajaesittely: Karo

Morjest!


Täällä kirjuuttelee Karoliina Siipola. Olen Kuntomaailmassa kokopäiväisesti töissä, ja tulen kirjoittelemaan täällä blogissa aika ajoin. Työnkuvani on kivan monipuolinen: ryhmäliikunnat, yksilöasiakkaat, painonhallintaryhmät. Ryhmäliikunnat ovat työnkuvasta lähellä sydäntä. Eli osittain voin sanoa tältä osin,että työn ja vapaa-ajan raja on häilyvä. Vaikka ryhmäliikuntojen ohjaaminen vaatiikin aivotyöskentelyä, fysiikkaa, musiikin ymmärtämistä jne., niin mikään ei voita silti sitä reenifiilistä mikä tulee porukassa!

Koulutukseltani olen fysioterapeutti ja olen jo kouluaikana halunnut kuntokeskuseen töihin.
Vapaa-aikanani tykkään puuhailla ystävieni kanssa, mutta myös liikunta liittyy mukaan. Mielestäni mukavaa vapaa-aikaa on se että kavereiden kanssa joku treeni, saunotaan, mennään ulos syömään, vietetään aikaa. Siinä toteutuu kaikki ihmisen osa-alueet: fyysinen, psyykkinen ja sosiaalinen puoli.
Lisäksi puuhailemme vapaa-aikanani paljon rakkaan siperian huskyni Victorin kanssa. Eli meitä näkee takuuvarmasti rantaraitilla lenkkeilemässä!



Oothan osallistunu jo meidän Kesäkisaan?! Sillä liike/sopiva liikunta on lääkettä sekä keholle,mielelle että sielulle! :)

Terkuin, Karo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti