perjantai 26. huhtikuuta 2013

Kesätreeniä ja kesäkisailua


Kesällä kuntoilu on monen mielestä hieman haasteellista. On vaan niin paljon kaikkea kivaa kesäohjelmaa, ettei innosta jatkaa talven yli jatkunutta kuntoilua. Viikon, parin breikki silloin tällöin tekeekin terää. Kroppa saa kunnon palautumistauon. Kesälomareissusta ei siis kannata ottaa pulttia! Mutta pidempien taukojen aikana kunto lähtee laskemaan. Tiesitkö, että jo 2-3 viikon mittainen tauko kuntoilusta vähentää voimatasoja? Tai että kuukauden totaalinen kuntoilubreikki vähentää maksimivoimatasoja noin 10%? Hupsista! Ei ihme, että kesätauon jälkeen liikkeelle lähtö tuntuu tahmealta. Kuntoa kannattaa siis pitää yllä kesälläkin.


Kuntomaailma haluaa tsempata asiakkaitaan kuntoilemaan kesälläkin, ja siksi aikaisempina vuosina huikean suosion saanut kesäkisa jatkuu taas! Jee! Kisa starttaa 1.5.2013.
Kisan säännöt ja palkinnot löydät täältä.


Jos et ole vielä ilmoittautunut mukaan, niin nyt kannattaa toimia nopeasti! Arvomme nimittäin kaikkien 30.4. mennessä ilmoittautuneiden kesken seuraavat avauspalkinnot: 3 kpl kuukauden kuntoilut Kuntomaailmassa, sekä 5kpl Peurungan kylpylä lahjakortteja. Ilmoittautumaan pääset tästä.  


Pysytään yhdessä kunnossa koko kesä! :)


Terkuin, Kuntomaailma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti