tiistai 31. heinäkuuta 2012

Syksyn uusia ryhmäliikuntatunteja

Heippa!

Jee, syksy tuo tullessaan uusia tuulia ryhmäliikuntatunneillemme. Tsekkaa, mitä on tiedossa... :)

Les Mills SH’BAM™


Mikä se on?

SH’BAM™ on 45 minuutin pituinen tanssitunti, jossa niin aloittelijat kuin edistyneemmätkin voivat irrotella eri tanssityylien kuten streetin, jazzin ja discon parissa. Tunti koostuu 12 kappaleesta, joissa kussakin on oma helppo koreografiansa. Tunnin musiikkina soivat listaykköset ja coolit klubien hitit, joita täydentävät vanhat klassikkokappaleet ja latinorytmit. Yksinkertaista, mutta hauskaa ja tehokasta!

Miten SH’BAM™ eroaa Zumbasta?

SH’BAM™-tunneilla on erilaisia musiikki- ja tanssityylejä, kun Zumbassa jamitellaan pääasiallisesti lattareiden tahtiin ja askeleet pohjautuvat latinalaistansseihin.


Kenelle SH’BAM™ sopii?

Kaikille, jotka haluavat fiilistellä, irrotella, bailata, ja kohottaa kuntoa hauskalla tavalla!


Miten tunnille tulee varustautua?

Tarvitset rennot liikuntavaatteet, joilla on hyvä jamitella, tanssilliseen jumppaan soveltuvat kengät, juomapullon ja hikipyyhkeen.”Come as you are, leave as a star!”

Tsekkaa video:BAILAMAMA® WOMEN


Mikä se on?

Bailamama® Women on 55 minuutin mittainen, monipuolinen jumppatunti, joka sopii kaikille naisille ikään katsomatta. Hauskat ja helpot koreografiat, lihaskunto-osuus, jossa keskitytään erityisesti lantionpohjalihaksiin, sekä kehon kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisääminen ja ylläpitäminen ovat tämän tunnin keskeisiä tavoitteita. Tunnilla eletään hetkessä, iloitaan ja bailataan! Yhdessä liikkumisen ilo saa suorituskyvyn aivan uudelle tasolle ja energian virtaamaan.

Kenelle Bailamama® Women -tunti sopii?

Tunti sopii kaikille naisille, paitsi ei raskaana oleville. Raskauden jälkeen tunnille suositellaan tulevan jälkitarkastuksen jälkeen. 

Miten tunnille tulee varustautua?

Tarvitset rennot liikuntavaatteet, sisäliikuntakengät, juomapullon ja hikipyyhkeen.


FUNCTIONAL TRAINING


Mikä se on?

Functional Training on 30 minuutin mittainen toiminnallinen harjoitus, joka kehittää lihaskuntoa, kehonhallintaa, liikkuvuutta ja kestävyyttä. Functional Training –harjoitus on tehokas treeni lyhyessä ajassa! Toiminnallisen harjoittelun keskeinen periaate on, että yksi liike harjoittaa samaan aikaan monia eri lihaksia. Toiminnalliset harjoitteet aktivoivat pinnallisten lihasten lisäksi myös tärkeitä asentoa, ryhtiä ja tasapainoa ylläpitäviä syviä lihaksia.

Kenelle Functional Training sopii?

Funktionaalinen eli toiminnallinen harjoittelu sopii kaikille. Yhdistelmäliikkeet sopivat treeniinsä haastetta hakevalle, kiireiselle kuntoilijalle, ja tehokkuutensa vuoksi myös painonpudottajalle ja kiinteyttäjälle

Miten tunnille tulee varustautua?

Tarvitset rennot liikuntavaatteet, sisäliikuntakengät, juomapullon ja hikipyyhkeen.


Kaikkea kivaa on siis tiedossa! :)


torstai 5. heinäkuuta 2012

Kuntomaailman Vivianin Uudet Tuulet

Aurinkoista heinäkuuta liikkuva väki!

Korviini on kantautunut uutisia Kuntomaailman Torikeskuksen tilojen uudistuksista. Kesäkuun lopulla julkistettiin koko Torikeskusta koskeva uudistussuunnitelma, ja siinä samassa suunnitelmat naisten kuntokeskus Vivianin muutoksista. Koko Torikeskus tulee saamaan uudistuksen myötä uuden ilmeen, ja Kuntomaailma suuren mahdollisuuden parantaa ja kasvattaa tilojaan ja asiakaspalveluitaan. Torikeskuksen kolmannesta kerroksesta tulee naisten kauneuteen, hyvinvointiin ja liikkumiseen keskittynyt kokonaisuus, jossa Vivianilla on suuri vastuu ja osa tarjottavanaan.

Laajennuksen ja uudistuksen ensimmäinen vaihe aloitetaan rakennustöiden osalta toukokuussa 2013, ja ensimmäinen osa Torikeskuksen uudistusta - uudet kuntokeskustilat - tulevat asiakkaiden käyttöön saman vuoden elokuussa.

Uudessa Vivianissa liikuntatilojen määrä kaksinkertaistetaan. Ryhmäliikuntatuntien kapasiteetti tullaan nelinkertaistamaan - ihanaa! - ja kuntosalin puoli kasvatetaan puolta suuremmaksi nykyisestä.

Remontin yhteydessä toukokuusta elokuuhun 2013 Torikeskuksen Vivianin kuntokeskuspalvelut tulevat mahdollisuuksien mukaan olemaan pääsääntöisesti täydellisessä toiminnassa. Mahdollisista lyhytaikaisista käyttökatkoksista, jotka johtuvat rakennusurakasta, tullaan ilmoittamaan asiakkaille, ja remontin aikana tarjoamaan tarvittaessa vastaavat palvelut Kuntomaailman Ahjokeskuksen toimipisteessä.

Tämän uudistuksen myötä Kuntomaailman liikunta- ja hyvinvointipalvelujen määrä lähes kaksinkertaistetaan nykyisestä. Torikeskuksen Vivian tulee säilymään naisille suunnattuna kuntokeskuksena myös remontin jälkeen, ja tulee olemaan osa Torikeskuksen kolmannen kerroksen hyvinvointiin, kauneuteen ja liikkumiseen keskittynyttä kokonaisuutta. Myös Vivianissa annamme enemmän mahdollisuuksia naisten hyvinvointipalveluille uudistuksen myötä.

Tulevan syksyn ja kevään 2013 aikana tulemme viestittämään uudistuksen aikataulusta ja etenemisestä lisää asiakkaillemme, ja tunnelmia remontin suunnitelmista ja etenemisestä saatte varmasti lukea myös täältä blogista.

Nämä uutiset kerrottuani kirmaan Vivianiin pitämään jättipallojumppa - vielä ehdit sinäkin mukaan!

-Anne

P.S: Jos et ole vielä ilmoittautunut mukaan kesäkisaan, tee se pian! Kaikki touko- ja kesäkuun käynnit lasketaan kesäkisaan osallistuneiden jo tehdyistä korttivedoista, joten vielä ehdit mukaan. Elokuussa sitten juhlitaan (ja palkitaan) mukanaolijat!