maanantai 20. elokuuta 2012

Avoimet ovet Kuntomaailmassa la 1.9.2012!


Moi!

SH’BAM®, BailaMama®, IISEE, BODYPUMP®, BODYBALANCE®... Kun saa ensimmäistä kertaa käteensä ryhmäliikuntatuntiaikataulun, voi pää olla pyörällä. Mitä ihmettä nuo kaikki pitävät sisällään? Ehkä myös mietityttää, mille tunnille uskaltaisi osallistua, kun nimet kuulostavat niin hienoilta ja hankalilta. Nyt on mahdollisuus päästä tutustumaan laajaan kirjoon erilaisia ryhmäliikuntatunteja, kun Kuntomaailma järjestää la 1.9.2012 Kuntomaailman Ahjokeskuksessa syksyn Kick Start –päivän



Järjestämme ryhmäliikuntatunneista 20 minuutin mittaiset demot, ja sinulla on mahdollisuus tulla kokeilemaan yhtä, kahta, tai vaikka kaikkia eri yhdeksää tuntia, jotka järjestetään klo 10-14 välillä. Uusille kuntoilijoille lyhyet näytetunnit ovat oiva tapa tutustua ryhmäliikuntatunteihin, ja veikkaanpa, että vanhat konkaritkaan eivät ole ehtineet kahlata kaikkia tunteja läpi, joten nyt kannattaa kokeilla tuntia, jolle et ole kenties aikaisemmin vielä uskaltautunut! 

Päivän ryhmäliikuntakattaus on seuraavanlainen: 

Ovet avoinna, tervetuloa klo 9.30 alkaen

10.00  IISEE (sisäpyöräilytunti) / Niina
10.20 BODYPUMP® / Niina
10.40 BODYBALANCE® / Niina
11.00 tauko
11.10 Jooga / Annika
11.40 BailaMama® Women / Annika Uutuustunti!!!
12.00 tauko
12.10 Kiinteytys / Iida
12.30 BODYPUMP® / Iida
12.50 Venyttely / Iida
13.10 tauko
13.15 SH’BAM® / Viivi ja Marianne Uutuustunti!!!

14.00 Päivä päättyy

Tunneista viimeinen, eli syksyn uutuustuntimme SH’BAM® on kestoltaan 45 minuuttia, mutta muut tunnit ovat kestoltaan noin 20 minuuttia.
Eikä tässä vielä kaikki. Myös kuntosali vapaasti käytettävissä koko päivän ajan, ja kehonkoostumusmittaukseen pääset koko päivän ajan vain 10 eurolla!  
Jos olet kiinnostunut Personal Trainingistä, kannattaa myös piipahtaa paikan päällä. Kiinnostuneille on tarjolla PT-suunnittelua koko päivän ajan.

Lisäksi tarjolla on pientä purtavaa, sekä tuote-esittelyjä. Ota lapset mukaan: lapsiparkki on avoinna klo 10-14!

Nähdään avoimissa ovissa!

Terveisin, Kuntomaailman väki

PS. Jos olet Kuntomaailman asiakas, niin huomioithan, että tapahtumapäivän tunnit korvaavat lukujärjestyksen normaalit tunnit. Tervetuloa ”jumppamaraoniin”! :)

keskiviikko 15. elokuuta 2012

Naisten hyvinvointi - luentosarja käynnistyy elokuussa 2012


Moi!

Järjestämme syksyn aikana Naisten hyvinvointi -luentosarjan, joka pitää sisällään mielenkiintoisia luentoja sisäisestä ja ulkoisesta kauneudesta, ravinnosta, painonhallinnasta, liikunnasta ja hyvinvoinnista. 

Luennot järjestetään joka toinen torstai klo 18.00-19.30 Kuntomaailman luentotilassa Torikeskuksen 4. kerroksessa. 

Kauneusruokaa...

Tsekkaa alta luentojen aiheet:

30.8 Vartalon kauneus esiin vaatteilla
13.9 Painonhallinta Hyvinvointivalmennus
27.9 Värit pukeutumisessa
11.10 Potkua liikuntaan (Personal Trainer -palvelu)
25.10 Toimiva vaatekaappi
8.11 Naisen ravinto, hormonit & Kauneusruoat 
22.11 Oma tyylin löytäminen
29.11 Suoliston ja sisäelinten terveys
10.1 Kuntoilijan ja aktiivisen henkilön ravinto

Potkua liikuntaan!

Luennoitsijoina toimivat Hanna Markuksela (Hyvinvointivalmennus Avalonia), Sari Ahonen ja Tiina Sievänen (Dressway), sekä Kuntomaailman asiantuntijat.

Lipun hinta on 15 €, ja se sisältää 1,5h luennon ja kirjallisen taustamateriaalin. Jos innostut kuuntelemaan useamman luennon, maksaa 4 lippua kerralla ostettuna 50 
€.

Painonhallintaa...
Ilmoittaudu iltoihin Vivianin kassalle, soittamalla 040 7292909 tai sähköpostilla
tuija.nieminen@kuntomaailma.fi. Kerro nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, sekä ilta/ illat, joihin aiot osallistua.

Tutustu luennoitsijoihin etukäteen:


Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan mielenkiintoisista aiheista!



keskiviikko 8. elokuuta 2012

Oletko kesäkisan voittaja?



Heippa!

Näppäimistön ääressä taas Kirsi. Miten teidän kesäliikunnat ovat sujuneet? Toivottavasti olette malttaneet pitää kuntoa yllä kesälläkin, niin kroppa ei koe shokkia totaalisen kesätauon jälkeen. Itse himmailin viiden viikon lomani aikana, ja kun viime viikolla jumpat alkoivat kunnon rytinällä, oli kroppa kovilla. Reidet, pakarat, pohkeet ja jalkapohjat huusivat kilpaa, ja rappusia tulin alas kuin raihnainen vanhus. Että silleen. =D

Kuntomaailma pyrkii kannustamaan asiakkaitaan liikkumaan myös kesällä, ja siksi meillä onkin jo muutaman vuoden ajan järjestetty erittäin suosittu kesäkisa. Kisassa kannustetaan kuntoilemaan touko-, kesä- ja heinäkuun ajan yhtensä 20 kertaa, eli ei paha! Mutta näin kunto pysyy yllä kesälläkin. 

Mahtavat Kesäkisa 2012 -palkinnot jaetaan perjantaina!
Nyt on aika palkita tämän vuoden voittajat – jes! Oletko sinä yksi heistä? Jos osallistuit kisaan, niin tsekkaapa äkkiä sähköpostisi, sillä kaikille kesäkisan onnistuneesti suorittaneille on lähtenyt viime viikolla mukavaa postia. Palkinnot jaetaan ylihuomenna eli pe 10.8. klo 17.00  Hippoksen pesäpallostadionilla järjestettävässä tilaisuudessa Kirittärien ensimmäisen playoff-kotiottelun yhteydessä. Tarjolla siis jännittäviä hetkiä!

Onnea kaikille onnistujille! Toivottavasti onnetar suosii arvonnoissa! :)

Terkuin, Kirsi

PS. Lisätietoa voit lukea täältä: http://www.kuntomaailma.fi/asiakaskirjeet/


keskiviikko 1. elokuuta 2012

Ajattelitko aloittaa kuntoilun syksyllä?


Moikka!

Kynän varressa raapustelee tänään Kirsi. Vaikka kesää on vielä jäljellä, on syksy jo ajatuksissa. Mulle syksy on aina ollut jonkin uuden harrastuksen aloittamisen aikaa. Välillä harrastukset jäävät hetken villitykseksi, mutta välillä ne kestävät pidempään. Olen vuosien varrella kokeillut astanga-joogaa, capoeiraa, potkunyrkkeilyä, mutta mikään näistä ei ole jäänyt pysyvästi liikuntavalikoimaani.

Mutta jotkut lajit säilyvät vuodesta toiseen. Olen intohimoinen ryhmäliikkuja, ja olen käynyt erilaisilla ryhmäliikuntatunneilla 13-vuotiaasta saakka. Rakkaasta harrastuksesta tuli ammatti, jota en haluaisi vaihtaa mihinkään muuhun! :) Toinen, mikä on säilynyt valikoimassani jo usean vuoden ajan, on tanssi. Läksin kahdeksan vuotta sitten ensimmäisen kerran afrotanssitunnille, ja odotan taas innolla kesätauon jälkeen parin viikon päästä alkavia tanssitunteja. Viime syksynä päätin kokeilla parisalsaa, ja aion jatkaa sitä tänäkin syksynä.

Mutta mitä uutta keksisin tälle syksylle? Olen haaveillut jo useamman vuoden ajan valokuvauskurssista, piirustuskurssista, tai monen vuoden tauon jälkeen huilutunneista. Jospa siis täydentäisin tänä syksynä harrastusvalikoimaani jollain muulla kuin liikunnalla. Liikuntaa tietenkään unohtamatta. :)

Jos sinua puree liikuntakärpänen, niin tervetuloa hikoilemaan kanssani Kuntomaailmaan! Meillä on uusille kuntoilijoille elokuun ajan hyvä tarjous: 4 kuukautta puoleen hintaan! (...eli saat siis neljän kuukauden kuntoilut -50%. Tarjous koskee palvelupaketteja.)
Lisätietoa tarjouksesta: http://www.kuntomaailma.fi/kampanjat/

Laitetaanko yhdessä vatsalihakset tänä syksynä kuntoon? :)


 Terkuin, Kirsi