maanantai 4. kesäkuuta 2012

Minnan Flow

Moi!

Tällä kerralla kirjoitusvuorossa ohjaajamme Minna. Lue Minnan esittelyteksti alta:

Olen Minna, osa Kuntomaailman antiikkikalustoa. Olen toiminut Kuntomaailmassa ryhmäliikunnanohjaajana jo vuodesta 2001 lähtien ja ohjaajaurallani ohjannut kaikkea mahdollista vatsapepputreenistä Body Pumpiin. Tällä hetkellä lempilajejani ovat erilaiset kehon ja mielen tunnit,  kesän lukujärjestyksessä tuntejani ovat tiistaiaamun Pilates ja perjantaiaamun Body Balance. Kesän aikana toivon myös pääseväni tuuraamaan entistä suosikkituntiani Sykettä.

Toimin tällä hetkellä ammatinharjoittajana omassa  yrityksessäni nimeltä VoiceFlow. Liikunnanohjaustyön lisäksi työskentelen pääasiassa hengityksen ja äänentuoton parissa fysioterapeuttina ja voice massage –terapeuttina. Työssäni haluan auttaa ihmisiä oivaltamaan oman kehonsa viisauden ja ohjata kohti luonnollista ja vaivatonta kehonkäyttöä. Käy ihmeessä tutustumaan kotisivuihini sivupalkin linkistä.



Vapaa-ajassani (ja myös työssäni) haluan korostaa kiireetöntä läsnäoloa hetkessä. Rakastan hyvää ruokaa ja luonnossa liikkumista! Tärkeää minulle on myös rauhallinen etukäteen suunnittelematon aika perheeni kanssa. Onnellinen olen myös saadessani tehdä musiikkia ja kun saan laulaa ja tanssia. Olenkin mukana Tanssiteatteri Krampin toiminnassa – voit nähdä minut juhannuksen jälkeen Ainolan kesäteatterin lavalla Romeo ja Julia musikaalissa.

Toivottavasti näen sinut tunneillani! Tule rohkeasti aloittamaan kesäpäiväsi hengittäen! Muista myös nauttia kesäisestä luonnosta. Pysähdy. Hengitä. Aisti elämä.